Επεισόδιο στην οικία του Τσαχειλίδη, παραιτείται η νέα ΚΕΔ - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Επεισόδιο στην οικία του Τσαχειλίδη, παραιτείται η νέα ΚΕΔ

Το σίριαλ συνεχίζεται...

epo-grafeia

Λίγες ημέρες μετά τη σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα στο καταστατικό της ΕΠΟ και να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές, ένα νέο περιστατικό ήρθε να καταδείξει το πρόβλημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα περιστατικό που είχε στόχο τη νέα κεντρική επιτροπή διαιτησίας, την οποία ανέλαβε ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος μαζί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα θα έκαναν τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Super League.

Σύμφωνα με καταγγελία, χθες το βράδυ, άγνωστοι πήγαν στο σπίτι του Τσαχειλίδη και χτυπούσαν τα κουδούνια, εκτοξεύοντας ύβρεις. Ο ίδιος δεν άνοιξε, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε δυο άνδρες (ο ένας ο φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ήταν με γκρι τζάκετ), ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, κάτι που άκουσαν και τα παιδιά του.

Ο Τσαχειλίδης, μετά το περιστατικό αυτό, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, όπως και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Οι τρεις της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, τις οποίες αναμένεται να υποβάλουν και εγγράφως, και μένει να φανεί αν θα γίνουν αποδεκτές.

Πηγή: in.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ