Εργαζόμενοι διέκοψαν την συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΘ (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Εργαζόμενοι διέκοψαν την συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΘ (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το πρωί

Με παράσταση διαμαρτυρίας διέκοψαν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι, σήμερα, στις 11 το πρωί.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι «ζητήσαμε μέχρι το πρωί της Δευτέρας 28/11 να έχουμε ενημερωθεί εάν στη Σύμβαση Παραχώρησης της ΟΛΘ ΑΕ, που αναρτήθηκε από τη Τρίτη 22/11 στο V.D.R. από το ΤΑΙΠΕΔ, έχει συμπεριληφθεί το minimun τον εργασιακών διασφαλίσεων, όπως είχε προκύψει από την μακρόχρονη διαπραγμάτευση με το Υπουργείο Ναυτιλίας την προηγούμενη περίοδο.

Υπενθυμίσαμε δε ότι φέτος από τον Μάρτιο έως και το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρισκόμασταν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να υπερασπιστούμε τις θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις και τις θέσεις εργασίας μας, τις Συλλόγικές Διαπραγματεύσεις και τις Συλλογικές Συμβάσεις.

Αντίθετα με τις μέχρι πρότινος δεσμεύσεις της Κυβέρνησης καταγράφεται αδικαιολόγητη αδράνεια, αδιαφάνεια και κωλυσιεργία από τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας. Σε όσους νομίζουν ότι με “κολπάκια” του τύπου δεν γνωρίζουμε τι περιέχει το Σχέδιο της Τροποποιημένης Σύμβασης, δεν ενημερωθήκαμε κλπ διαμηνύουμε ότι ο εμπαιγμός δεν θα περάσει.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι: θα  υπερασπιστούμε μέχρις εσχάτων Το δικαίωμα της Εργασίας μας».

20161125-%ce%94%ce%95%ce%9b%ce%a4%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%a1%ce%93%ce%91%ce%96%ce%9f%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%a9%ce%9d-%ce%9f%ce%9b%ce%98-%ce%91%ce%95-4-%ce%91%ce%bd%cf%84

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ