Ζητούνται υπάλληλοι με μηνιαίο μισθό από 2.345€ έως… 10.406€ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Slider Οικονομία

Ζητούνται υπάλληλοι με μηνιαίο μισθό από 2.345€ έως… 10.406€

Ευκαιρίες εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα!

 

# Ακόμα μία από τις Διεθνώς επιτυχημένες Επαγγελματικές Εκθέσεις/Συνέδρια Ομορφιάς BEAUTY, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της αποκλειστικά και μόνο για τους επαγγελματίες αισθητικούς, μακιγιέρ, περιποίησης άκρων, κομμωτές και λοιπούς επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς όπως και σε όλους τους σπουδαστές του είδους & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου. Η BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ και οι εκθέτες της σας προσκαλούν και σας περιμένουν στη Θεσσαλονίκη, σίγουροι ότι η πολυετής πείρα τους πάνω στις απαιτήσεις σας, εγγυάται μία ακόμη μεγάλη Διεθνή Συνάντηση Ομορφιάς, που η δική σας πάντα συμμετοχή και συμπαράσταση εξασφαλίζει τη μεγάλη της επιτυχία. Όσοι συμμετέχουν στην Beauty και τις τρεις μέρες θα παραλάβουν την Ειδική Βεβαίωση Συμμετοχής.

# Στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη της νέας κοινωφελούς εργασίας για τις 4.000 προσλήψεις στα νοσοκομεία, όπως έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης. Ειδικότερα την ταχεία κάλυψη θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία και σε άλλες Δομές του συστήματος Υγείας, ανακοίνωσε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Πρόσθεσε επίσης, ότι από τον Οκτώβριο του 2015 ως σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας 3.150 άτομα.

# Ανακοίνωση για την πρόσληψη 23 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής διαφόρων ειδικοτήτων για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2016-2017, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση, ανακοίνωσε ο δήμος Νεάπολης- Συκεών τηλ. επικοινωνίας 2313 329 544.

# Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, ανακοίνωσε το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Μ. Ανδρόνικου 6).

# Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Αυτοτελούς Τμήματος Διαχείρισης Κοιμητηρίων και της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, που εδρεύουν στην Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο δήμος (τηλ. επικοινωνίας: 2313317666)

# Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο του έργου Φκ223 «Πρόγραμμα Δράσης για τη Πρωτοβουλία του Ε.Α.Π. για την Εκπαίδευση Προσφύγων», το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό του ΕΑΠ. τηλ. : 2610 367 673

# Ο δήμος Βόλβης μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού έξι ατόμων, για την κάλυψη πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών της πολιτικής προστασίας τηλ. 2397065865

# Η Κομισιόν προσλαμβάνει προσωπικό με μηνιαίο μισθό από 2.345€ έως… 10.406€. Οι διαδικασίες επιλογής έκτακτων υπαλλήλων οργανώνονται συνήθως από τα ίδια τα θεσμικά όργανα και οργανισμούς, και όχι από την EPSO. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.europa.eu .

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ