Η ΔΕΘ, η Κίνα και η κόκκινη τριώροφη τούρτα! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Ροή

Η ΔΕΘ, η Κίνα και η κόκκινη τριώροφη τούρτα!

«Ελλάδα-Κίνα Οικογένεια». Με αυτή την φράση ο Πρόεδρος της Ένωσης Κινέζων Ελλάδας κ. Λι Φενγκ Πινγκ ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, η οποία σήμερα τον βράβευσε για την προσφορά του στην ευόδωση των στόχων της 82ης ΔΕΘ, που είχαν σχέση με την Κίνα ως Τιμώμενη Χώρα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας επισήμανε πως ο κ. Λι Φενγκ Πινγκ βοήθησε πολύ στην διοργάνωση, καθώς κινητοποίησε την Κινέζικη κοινότητα και υποστήριξε τις δράσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κινέζων Ελλάδας, που συνοδευόταν από συνεργάτες του, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή αρωγό της ΔΕΘ-Helexpo στην φετινή προσπάθεια της με επίκεντρο την Κίνα.

Θεσσαλονίκη Πόλη του Γλυκού και της 82ης ΔΕΘ

«Η έκθεση μεγαλώνει την πόλη και η πόλη μεγαλώνει την έκθεση» επισήμανε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης κ. Μάριος Παπαδόπουλος, παρουσιάζοντας τον πιο «γλυκό» συνδυασμό της 82ης ΔΕΘ, της Κίνας Τιμώμενης Χώρας και της Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή κόκκινη τριώροφη τούρτα, που είναι μία προσφορά της Συντεχνίας, στόλισε την αίθουσα του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως οι ζαχαροπλάστες της πόλης τιμούν την έκθεση και δεν θα μπορούσαν να απέχουν από την μεγάλη γιορτή της ΔΕΘ.

Από την πλευρά του ο ταμίας της Συντεχνίας κ. Ιωάννης Μαρίνης, σημείωσε ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του γλυκού και αυτή η πρωτοβουλία χρειάζεται να ενισχυθεί με δράσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας δήλωσε χαρούμενος που η πόλη και οι ζαχαροπλάστες της στηρίζουν την έκθεση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ