"Η απάντηση στον Ερντογάν δεν είναι με... μπουφάν παραλλαγής" - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

“Η απάντηση στον Ερντογάν δεν είναι με… μπουφάν παραλλαγής”

“Η απάντηση στον Ερντογάν πρέπει να είναι ψύχραιμη, εθνική και ενωτική. Να συνειδητοποιήσει ότι μιλά για τα σύνορα, όχι απλά κάποιας γειτονικής χώρας, αλλά για τα σύνορα της Ευρώπης”, δήλωσε μιλώντας στον FOCUS 103,6 και τον Δημήτρη Βενιέρη, η Ντόρα Μπακογιάννη. “Ο μεγάλος μας σύμμαχος στα εθνικά είναι σίγουρα η Ευρώπη, γιατί αφορά και την ίδια το ζήτημα των συνόρων. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, ούτε οι φιέστες στο Καστελόριζο, ούτε να θεωρούμε ότι πάμε στον πόλεμο γιατί βάλαμε ένα μπουφάν παραλλαγής.”

Αναφορικά με την απόφαση για το χρέος, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: “Είναι μία ανάσα η απόφαση για το χρέος, αλλά με μεγάλο κόστος και σίγουρα όχι επαρκής. Ούτε για πανηγυρισμούς είναι, ούτε για καταστροφολογία. Ο κ. Τσακαλώτος πιστεύει ακόμη και σήμερα, ότι ο πολίτης είναι υποφορολογημένος, είναι ένας συνεπής αριστερός.”

Κληθείσα να σχολιάσει τους χαρακτηρισμούς Ζουράρι για όσους λένε δικτάτορα τον Κάστρο, η κ. Μπακογιάννη είπε: “Έχω πάψει να σχολιάζω τον κ. Ζουράρι. Υπάρχει μία λογική που λέει, ότι όσο πιο χυδαίος είσαι, τόσο τραβάς την προσοχή, είμαι πολύ μεγάλη για να μπω σ’ αυτή τη λογική…”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ