Η... "απολογία" Κουράκη για το Σαν Φρανσίσκο (video) - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Η… “απολογία” Κουράκη για το Σαν Φρανσίσκο (video)

Τους λόγους για τους οποίους θα επισκεφτεί το Σαν Φρανσίσκο ανέλυσε ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέας Κουράκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά το πλήθος δημοσιευμάτων αλλά και καταγγελιών από πλευράς της παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα, πως εκεί εργάζεται και ζει ο γιος του.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος θα επισκεφτεί την αδελφοποιημένη πόλη για να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς. «Μια φορά έγινε η αδελφοποίηση και έκτοτε κανείς δεν έχει πάει. Το συζητούσαμε από το 2012» δήλωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Κουράκης και συμπλήρωσε ότι δεν είναι εύκολο να λείπει αρκετές ημέρες λόγω φόρτου εργασίας.

Σχολίασε επίσης πως η επίσκεψή του στο Σαν Φρανσίσκο, για το οποίο θα αναχωρούσε την περασμένη Παρασκευή αναβλήθηκε λίγες ημέρες αργότερα, καθώς πρέπει να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο και δεν μπορεί να απουσιάζει. Υπενθυμίζεται πως την αναβολή του ταξιδιού είχε αναδείξει η “Κ”.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος στο Σαν Φρανσίσκο θα συναντηθεί με το δήμαρχο, τον Μητροπολίτη Γεράσιμο και εβραίους φοιτητές και μεταπτυχιακούς.

Τελικά το ταξίδι του αντιδημάρχου θα διαρκέσει εννέα ημέρες. Αναχωρεί στις 3 Μαΐου και επιστρέφει στις 12.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας Κουράκη: 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ