Θέλουν παραμονή στο ευρώ οι Κύπριοι - Karfitsa.gr
Διεθνή

Θέλουν παραμονή στο ευρώ οι Κύπριοι

Προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα του Μνημονίου και αποδεχόμενη τη λύση αυτή ως τη μοναδική για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας, εμφανίζεται η κυπριακή κοινωνία.

cyprus_0Προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα του Μνημονίου και αποδεχόμενη τη λύση αυτή ως τη μοναδική για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας, εμφανίζεται η κυπριακή κοινωνία.

Δημοσκόπηση της εφημερίδας «Σημερινή» αποτυπώνει τις αντιλήψεις που επικρατούν ανάμεσα στους πολίτες, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης του τόπου, με ένα πλειοψηφικό ρεύμα να εγκρίνει το Μνημόνιο και ένα ακόμα μεγαλύτερο να θεωρεί ως την ορθότερη για την Κύπρο επιλογή, την παραμονή της στην ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ένταξη της Κύπρου στο Μνημόνιο, φέρει η προηγούμενη κυβέρνηση και ο τέως πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας.

Τη θέση αυτή εκφράζουν έξι στους δέκα πολίτες, την ώρα που ελάχιστοι είναι, όσοι επιρρίπτουν την ευθύνη στην παρούσα κυβέρνηση και στον Νίκο Αναστασιάδη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ