Θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα... - Karfitsa.gr
Slider Οικονομία

Θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα…

# Η Expowedding είναι η πρώτη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ- HELEPXO για το 2017. Συγκεκριμένα από τις 14 έως τις 16/01/2017, θα διαρκέσει η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα. Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες επισκεπτών, μελλόνυμφα ζευγάρια και νέοι γονείς την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Πρόκειται για μια έκθεση θεσμό πλέον για την Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για έναν  τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση. Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους.

# Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τεσσάρων μηνών, 113 ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των προγραμμάτων και των δράσεων του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που είναι αναρτημένη στο site του ΦΕΣΤΙΒΑΛ www.filmfestival.gr και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, στα γραφεία του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα. (Θεσσαλονίκη: Πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος ορ. και Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος ορ.). Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 – 17:00. Είναι δυνατή η υποβολή των δικαιολογητικών και ταχυδρομικά με καταληκτική ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016.

# Σε 2.000 προσλήψεις αεροσυνοδών θα προχωρήσει η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, Ryan Air. Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα. Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη στις 4 Ιανουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και διαδικτυακές αιτήσεις δείτε  εδώ: www.crewlink.ie

# «Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτινή περίοδος αγορών αλλά και δώρων. Δώρων για τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε και φροντίζουμε, αλλά και για όλους όσους μας στηρίζουν και μας επιλέγουν. Με αυτό το σκεπτικό, 45 καταστήματα των οδών Παύλου Μελά & Γρηγορίου Παλαμά μοιράζουν συνολικά 135 μοναδικά δώρα στους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορές από αυτά στην πρωτοβουλία Polis Doron». Με αυτή την ανακοίνωση καταστηματάρχες προτρέπουν τους καταναλωτές να κάνουν τα γιορτινά τους ψώνια από τουλάχιστον 45 καταστήματα των οδών Παύλου Μελά & Γρηγορίου Παλαμά και να κερδίσουν πάνω από 100 δώρα. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τις 12 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017.

# Η Κοινωφελής ∆ηµοτική Επιχείρηση δήµου Αµπελοκήπων-Μενεµένης ( Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός ατόµου εκπαιδευτικού-παιδαγωγικού-διδακτικού προσωπικού στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» της Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ. , που εδρεύει στο ∆ήµο Αµπελοκήπων Μενεµένης. Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας  στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής ∆ηµοτική Επιχείρηση ∆ήµου Αµπελοκήπων – Μενεµένης (Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ.), 28ης Οκτωβρίου 59, Τ.Κ. 56123 Αµπελόκηποι, απευθύνοντάς την στο ∆ιοικητικό Τµήµα, υπόψη κ. Ζάικου Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2310 727210).

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ