Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης το Σαββατοκύριακο στην Περιφερειακή Οδό - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης το Σαββατοκύριακο στην Περιφερειακή Οδό

φωτο Σάββας Αυγητίδης / έξοδος από τούνελ Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης
Με υπομονή θα πρέπει να… εξοπλιστούν οι οδηγοί…

ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και μεθαύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις εξόδους των ανισόπεδων κόμβων Α/Κ 8 (Τριανδρίας) και Α/Κ 9 (Τούμπας) με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00.

2)        Αδροποίηση επιφάνειας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως τον Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινοπουλίτικα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (μεσαίας και δεξιάς). Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ