Θεσσαλονίκη: Ξωτικά, πατίνια και κληρώσεις για τα 100 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ξωτικά, πατίνια και κληρώσεις για τα 100 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου

Polis Doron από 45 καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης!

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων της δράσης “POLIS DORON”, της πρώτης συμμετοχικής Χριστουγεννιάτικης επιβράβευσης καταναλωτών στην Ελλάδα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στην οποία συμμετέχουν 45 καταστηματάρχες των δρόμων Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά, σας καλούμε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 στους παραπάνω δρόμους, όπου θα λάβουν χώρα οι κάτωθι δραστηριότητες:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016:

Στις 12.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση από τα ξωτικά του Aη Βασίλη και show 2 show από τους Roller Lovers. Η παράσταση με τα ξωτικά είναι μία ψυχαγωγική παράσταση από δύο ξωτικά του Αη Βασίλη, μία παράσταση με πολλά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρυκ, διαγωνισμούς, ζογκλερικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις που θα απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Στις14.00-15.00 ένα ντουέτο καλλιτεχνών σε rollers, με χριστουγεννιάτικη αμφίεση στους δρόμους της πόλης, θα μοιράζουν το προωθητικό υλικό και θα φωτογραφίζονται με τους συμμετέχοντες.

Στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα δοθούν τα 45 δώρα από τα 135 συνολικά για όσους τυχερούς έχουν κάνει ήδη 3 αγορές στο παιχνίδι Polis Doron.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ