, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή λόγω του αγώνα δρόμου «YEDI KULE CONQUEST»

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (11-06-2017) λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου μνημείων πόλεως, με την επωνυμία “YEDI KULE CONQUEST”, από την ‘ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ Α.Μ.Κ.Ε.’, ώρα 19.00΄, προς τον σκοπό της ομαλής διεξαγωγής του και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 16.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται και από ώρα 18.30΄ η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης τους και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για τη διέλευση αυτών χρόνο στις κατωτέρω αναφερόμενες οδούς που συγκροτούν το δρομολόγιο του αγώνα, καθώς και σε βάθος και ικανή απόσταση, στις οδούς που συμβάλλουν στο κάτωθι αναφερόμενο δρομολόγιο:
– Εκκίνηση από τα τείχη από τα οποία οι δρομείς θα εξέλθουν σε χωμάτινη διαδρομή από την βόρεια πλευρά του Επταπυργίου στο ύψος της συμβολής των οδών Επταπυργίου και Ανθέων (άνευ κυκλοφορίας). Συνέχεια στην οδό Αγράφων, οδό Καραβαγγέλη, οδό Παπαδοπούλου, στροφή αριστερά επί της οδού Παπαδοπούλου ανεβαίνοντας σκαλάκια και είσοδος σε πλακόστρωτο. Συνέχεια στην οδό Αργοναυτών, οδό Σθένωνος, οδό Επταπυργίου με κατεύθυνση προς Πορτάρα και έπειτα είσοδος εντός της Μονής Βλατάδων. Κίνηση επί του πλακόστρωτου και έξοδος από τη κάτω πλευρά της Μονής Βλατάδων. Μέσω της οδού Φωτίου, άφιξη στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Επταπυργίου, κίνηση επί της οδού Αγίας Σοφίας και μετά την συμβολή της με την οδό Ακροπόλεως, είσοδος στον πεζόδρομο της Κρίσπου. Κίνηση επί της οδού Θεοτοκοπούλου και μέσω της οδού Μουσών, είσοδος στο πλακόστρωτο της οδού Αιόλου. Κίνηση επί της οδού Ηροδότου και της Πλατείας Καλλιθέας μέχρι την οδό Αποστόλου Παύλου. Κίνηση στην οδό Αποστόλου Παύλου και στην συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος κίνηση επί του πεζοδρομίου (ύψος σχολείου) και είσοδος σε χωμάτινη διαδρομή μέχρι την οδό Ελένης Ζωγράφου. Κάθετη διέλευση της οδού Ελένης Ζωγράφου και είσοδος στους Κήπους του Πασά. Ακολουθείται κυκλική διαδρομή και έξοδος των Κήπων του Πασά με κάθετη πάλι διέλευση της οδού Ελένης Ζωγράφου. Κίνηση εκτός του οδοστρώματος, παράλληλα των τειχών, μέχρι τον οικοδομικό αριθμό 1 της Λεωφόρου Όχι. Κάθετη διέλευση της Λεωφόρου Όχι και είσοδος στο Πάρκο Τριγωνίου μέσα από σκαλάκια. Έξοδος από το Πάρκο Τριγωνίου πάλι μέσα από σκαλάκια και διαμέσω της οδού Αλαμάνας, κάθετη διέλευση της οδού Βενιζέλου με κατεύθυνση το σημείο τερματισμού (Υedi kule – Επταπύργιο).
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 20.45΄ ώρα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.