Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση εθνικιστών και αντισυγκεντρώσεις αντιφασιστών! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση εθνικιστών και αντισυγκεντρώσεις αντιφασιστών!

Δύσκολο απόγευμα στους δρόμους της πόλης…

Απάντηση στην συγκέντρωση που διοργανώνει για σήμερα η «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης» κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων στα σχολεία, δίνουν αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Στις 2.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, θα διαδηλώσει ως απάντηση στην «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης» που οργανώνει συγκέντρωση κατά της της φοίτησης προσφυγόπουλων στα σχολεία. Στη διαδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν σωματεία και πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς.

Στις 15:00 αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση κοντά στο χώρο συγκέντρωσης της «Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης» στη συμβολή της Παπαζώλη με Αγίου Δημητρίου.

Η συγκέντρωση της «Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης» είναι προγραμματισμένη για στις 17.00 στη συμβολή Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θυμηθείτε και:

http://www.karfitsa.gr/2017/01/21/%ce%94%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%98%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1/

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ