Κατηγορεί την «Αυγή» για fake news ο Άδωνις Γεωργιάδης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Κατηγορεί την «Αυγή» για fake news ο Άδωνις Γεωργιάδης

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορεί για ψέματα χωρίς ψήγμα αλήθειας την κομματική εφημερίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Η εφημερίδα που χρηματοδοτείται και εκδίδεται από το κυβερνών κόμμα, υποστηρίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σε πρόσφατη ομιλία του ότι «το Κέντρο δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία».

«Όχι μόνον δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως στην ομιλία μου, το βίντεο της οποίας υπάρχει όπως ξέρετε, έπλεξα το εγκώμιον του Κέντρου ως του βασικού ιδεολογικού χώρου που ιστορικά πολέμησε τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου ακόμη, του Γέρου της Δημοκρατίας, του Πλαστήρα κλπ τον σωτήριο ρόλο της συμμαχίας Κέντρου/Δεξιάς στον Εμφύλιο και έφθασα μέχρι και την καθοριστική Συμβολή του Πασόκ του Ευαγγέλου Βενιζέλου στην επιτυχία της Κυβερνήσεως Σαμαρά», διευκρινίζει ο κ.Γεωργιάδης.

Στην ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως κάνει «αυτό που ξέρει καλύτερα» προχωρώντας στο «απόλυτο ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία», χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ την «επιτομή του Χυδαίου» στην πολιτική ζωή.

Χθες η ΕΦΣΥΝ παρουσίαζε στο πρωτοσέλιδο της τον κ. Γεωργιάδη, να έχει δήθεν υποστηρίξει πως «Μόνον ο Βασιλιάς έκανε αντίσταση στη Χούντα», για το οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει πως «ευτυχώς λο΄γω του βίντεο» αποδείχθηκε πως επρόκειτο για ψέμα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ