Κλειστά τα σχολεία στους περισσότερους Δήμους - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Κλειστά τα σχολεία στους περισσότερους Δήμους

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σήμερα 10 Ιανουαρίου στους περισσότερους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού και των πιθανών χιονοπτώσεων, σύμφωνα με τις μέχρι πρότινος σχετικές ανακοινώσεις. Τα σχολικά συγκροτήματα θερμαίνονται κανονικά, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση.

Ειδικότερα:

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου. Κανονικά λειτουργούν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) και το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».

Δήμος Καλαμαριάς: Όλα τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Παύλου Μελά: Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ανοιχτοί όλοι οι παιδικοί σταθμοί εκτός των: Βρεφονηπιακός Σταθμός ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ (Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας), Παιδικός Σταθμός ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ (περιοχή Π 16 – Δημοτική Κοινότητα Πολίχνης) και Παιδικός Σταθμός ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ (Μετέωρα) που θα παραμείνουν κλειστοί. Κλειστές και όλες οι Δομές (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης)

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εκτός των δημοτικών παιδικών σταθμών που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια).

Δήμος Δέλτα: Κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και το ΙΕΚ Σίνδου.

Δήμος Λαγκαδά: Όλες οι σχολικές βαθμίδες θα παραμείνουν κλειστές (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, ΚΔΑΠ & Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί).

Δήμος Θέρμης: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα κακοκαιρία και χιονόπτωση κατά τη χθεσινή ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το πότε θα ανοίξουν.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ