Κοντά σε στάση πληρωμών μισθών οι δήμοι - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κοντά σε στάση πληρωμών μισθών οι δήμοι

Την αντίθεσή τους σε περεταίρω περικοπές κονδυλίων στην τοπική αυτοδιοίκηση, εξέφρασαν οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου κατά την γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης σημείωσε ότι την τελευταία διετία οι δήμοι είχαν περικοπές πάνω από το 60% των εσόδων τους» και πρόσθεσε πως [...]


Την αντίθεσή τους σε περεταίρω περικοπές κονδυλίων στην τοπική αυτοδιοίκηση, εξέφρασαν οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου κατά την γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης σημείωσε ότι την τελευταία διετία οι δήμοι είχαν περικοπές πάνω από το 60% των εσόδων τους» και πρόσθεσε πως με τις νέες περικοπές «οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική κατάρρευση και σε αδυναμία πληρωμής των μισθών των εργαζομένων.
«Οδηγούμαστε σε στάση πληρωμών», είπε και ανέφερε ότι αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών σε όλη την χώρα.
Σημείωσε επίσης ότι αν συνεχιστούν αυτές οι περικοπές τον Σεπτέμβριο θα είναι πάρα πολλοί δήμοι που δεν θα μπορούν να πληρώσουν και θα καταρρεύσει όλο το κοινωνικό κράτος που στηρίζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ