, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Δείτε τα σημεία

φωτογραφία αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο Δευτέρα έως και τις 27 Ιουλίου στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γέφυρες του ανισόπεδου κόμβου Λιτόχωρου (420ο χιλιόμετρο), του ανισόπεδου ημικόμβου Πλάκας (416ο χιλιόμετρο) και του νότιου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο).
Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των παραπάνω κόμβων του αυτοκινητόδρομου ως εξής:
Από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου.
Τα οχήματα με προορισμό το Λιτόχωρο και το Δίον θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου, είτε στον ανισόπεδο ημικόμβο Πλάκας και θα κατευθύνονται προς Λιτόχωρο, είτε στον ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου, όπου στη συνέχεια θα αναστρέφουν στον ημικόμβο Δίου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Λιτόχωρο καθώς και όσα κατευθύνονται προς την παραλία Λιτόχωρου, θα ακολουθούν μέσω του ημικόμβου Δίου, την παράπλευρη οδό της εθνικής οδού, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από 17 έως 20 Ιουλίου διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα του Ανισόπεδου Ημικόμβου Πλάκας.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με προορισμό το Λιτόχωρο, θα εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Θεσσαλονίκη προς Πλάκα Λιτόχωρου, θα εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο στον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτόχωρου και θα κατευθύνονται προς Πλάκα μέσω του παράπλευρου δρόμου.
Τα οχήματα προερχόμενα από Πλάκα Λιτόχωρου προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω της παράπλευρης οδού και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου.
Από 17 έως 20 Ιουλίου αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ράμπες εισόδου και εξόδου του νότιου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με κατεύθυνση προς Κατερίνη, θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε., μέσω του βόρειου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης.
Τα οχήματα που κινούνται στο νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ακολουθούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο μέχρι το Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), όπου θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.
Από 24 έως 27 Ιουλίου  αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ράμπες εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Τα οχήματα προερχόμενα από Αθήνα με κατεύθυνση προς Λιτόχωρο, θα εξέρχονται από την Εθνική Οδό μέσω του Ημικόμβου Πλάκας και θα κατευθύνονται προς Λιτόχωρο, μέσω της παράπλευρης οδού.
Τα οχήματα που κινούνται στον ανισόπεδο κόμβο Λιτόχωρου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα ακολουθούν τον παράπλευρο δρόμο έως τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου (427ο χιλιόμετρο), όπου και θα εισέρχονται στην εθνική οδό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.