Κόψε το κάπνισμα με την Μπάρτσα! (video) - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Κόψε το κάπνισμα με την Μπάρτσα! (video)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν σήμερα ότι συμπράττουν στην πρωτοβουλία «Quit Smoking with Barça» (Κόψτε το κάπνισμα με την Μπάρτσα), με σκοπό να βοηθήσουν 28 εκατ. ευρωπαίους καπνιστές να κερδίσουν οριστικά στον αγώνα κατά του καπνίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση αυτή σκοπεύει να αξιοποιήσει την επιτυχία της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Αν το σταματήσεις, δε σε σταματάει τίποτα», καθώς και τη στήριξη εκατομμυρίων οπαδών της Μπάρτσα, παρέχοντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αγωγής υγείας με καθημερινές συμβουλές για τη διακοπή του καπνίσματος και ενθάρρυνση από τους ίδιους τους παίκτες και παράγοντες του συλλόγου.

Η εκστρατεία θα διεξάγεται μέσω την πλατφόρμας iCoach (www.exsmokers.eu), ενός δωρεάν, τεκμηριωμένου ψηφιακού εργαλείου παροχής συμβουλών υγείας που βοηθά περίπου 250.000 ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη (δηλ. 1 στους 500 καπνιστές) στην προσπάθειά τους να κόψουν το κάπνισμα για πάντα. Το iCoach διατίθεται από σήμερα και ως εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone και Android.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ