«Λαμπερό ραντεβού» με την «Ελλήνων Κόσμημα» στην Αθήνα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Οικονομία

«Λαμπερό ραντεβού» με την «Ελλήνων Κόσμημα» στην Αθήνα

Επιτρέπεται μόνο για εμπορικούς επισκέπτες...

Το πιο σημαντικό «ραντεβού» του κλάδου του κοσμήματος, η 30η έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα», πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου του 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Η έκθεση-θεσμός για το κόσμημα, τα ωρολόγια, τους πολύτιμους λίθους και τον εξοπλισμό αργυροχρυσοχοΐας, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου, ενόψει της φετινής θερινής τουριστικής περιόδου.

Η «Ελλήνων Κόσμημα» συγκεντρώνει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις κοσμήματος και αναπτύσσεται σε 12.000 τμ, ενώ αναμένεται αύξηση συμμετοχών σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. Η διοργάνωση σημειώνει χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο βελτιωμένες εκθεσιακές επιδόσεις, ενώ είναι ενδεικτικό πως την περίοδο 2013-2016  παρουσίασε 32% αύξηση επισκεπτών, 31% αύξηση εκθετών και 41% αύξηση του εκθεσιακού χώρου.

 

Η φετινή διοργάνωση θα συγκεντρώσει όλες τις νέες τάσεις και τα σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος (μηχανήματα, εργαλεία κτλ), καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων (συσκευασία, διακόσμηση κα).

 

Την έκθεση επισκέπτεται πλήθος εμπορικών επισκεπτών, με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών. Η είσοδος στην «Ελλήνων Κόσμημα» επιτρέπεται μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ