Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου - Karfitsa.gr
αυτό_το_μάθατε;

Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου

Στο γραφικό νησί της Θάσου το 1973 μία ομάδα μελισσοκόμων αποφασίζουν να δώσουν νομική μορφή στη μέχρι τότε παραδοσιακή και φιλική συνεργασία τους, ιδρύοντας το ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΑΣΟΥ. Από τότε μέχρι και σήμερα οι μελισσοκόμοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών για ασφαλή και υγιεινά προϊόντα, διαθέτοντας έτσι το γνωστό μέλι «ΘΑΣΟΣ», μέλι σε κηρήθρα, ντόπιο κερί, βασιλικό πολτό, πρόπολη και γύρη. Το μέλι του συνεταιρισμού είναι καθαρό, γνήσιο και φυσικό προϊόν χωρίς καμία επεξεργασία, προφυλαγμένο από οποιαδήποτε προσθήκη ή αφαίρεση.
Το μέλι είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό τρόφιμο που όχι μόνο δεν αλλοιώνεται, αλλά μπορεί και συντηρεί άλλα τρόφιμα. Έχει σπουδαίες ευεργετικές ιδιότητες καθώς είναι αντιμικροβιακό, αντικαρκινικό και αντιφλεγμονώδες. Επίσης ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, λειτουργεί ως αντιβηχικό, έχει και καλλυντική δράση καθώς και πολλές άλλες ιδιότητες. Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι για να μπορεί να απολαύσει όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού πρέπει να το καταναλώνει σε καθημερινή βάση.
Το μέλι «ΘΑΣΟΣ» και όλα τα προϊόντα του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
ΘΑΣΟΥ, καθώς και άλλα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού, θα τα βρείτε τώρα στην Θεσσαλονίκη, στο κατάστημα που βρίσκεται στον Εύοσμο στη διεύθυνση:
Μακεδονομάχων 4 & Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τηλ. Επικοινωνίας: 2317 721279

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ