Μετά τους πολιτικούς αρχηγούς και ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρ. Στεφανίδης στο "Ιωάννης Βελλίδης" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία Ροή

Μετά τους πολιτικούς αρχηγούς και ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρ. Στεφανίδης στο “Ιωάννης Βελλίδης”

Πρόσκληση για πλήρη ενημέρωση απευθύνει η πρώην διοίκηση του ΟΑΣθ και ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης προς τους μετόχους για την πλήρη ενημέρωση τους την ερχόμενη Κυριακή στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελίδης».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην διοίκηση του Οργανισμού αναζητά τρόπους για να αναστείλει την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκε για τρίτη  φορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση για την ακύρωση της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ.

Αυτή τη φορά η προσφυγή φέρει την υπογραφή 201 παλαιών μετόχων του Οργανισμού ,με την οποία αντιτίθενται στην αναγκαστική εξαγορά της εταιρίας από το Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως είναι γνωστό το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει ήδη εκδώσει προσωρινή διαταγή με την οποία «παγώνει» τη διαδικασία «εκκαθάρισης εν λειτουργία» του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί υπάρξει δικαστικό αποτέλεσμα επί αίτησης αναστολής που έχουν καταθέσει οι προσφεύγοντες.

Στην συνάντηση έχουν κληθεί το Σωματείο Μετόχων ΟΑΣΘ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ο Σύνδεσμος Λεωφορειούχων Μετόχων ΟΑΣΘ «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», το Σωματείο Λεωφορειούχων Προαστιακών Γραμμών Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Αυτοκινητιστών Μετόχων ΟΑΣΘ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», ο Σύνδεσμος Μετόχων ΟΑΣΘ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και το Σωματείο Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. Τέως 54ο ΚΤΕΛ και Υπεραστικών Γραμμών Ν. Θεσσαλονίκης «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ