Με τρακτέρ θα γεμίσει αύριο το κέντρο της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Με τρακτέρ θα γεμίσει αύριο το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κινητοποιήσεις από τους αγρότες λόγω εγκαινίων ...

Σε γενική τους συνέλευση, οι αγρότες των μπλόκων αποφάσισαν, αύριο, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την έναρξη της 10ης διεθνούς έκθεσης κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας Zootechnia.

Στον επ΄ αόριστον αποκλεισμό, και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στα «πράσινα φανάρια» (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία»), προχώρησαν από τις 30/1 αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το σημείο ενισχύθηκε με συναδέλφους τους από τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής και σήμερα αναμένονται και νέες δυνάμεις. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς, μέσω των οποίων είναι εφικτή και η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Παρατεταγμένοι στα διόδια των Μαλγάρων είναι οι αγρότες που εγκαταστάθηκαν στο σημείο στις 28/1. Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ένας εκ των δύο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, Κώστας Ανεστίδης, αγρότης και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, προγραμματίζεται η μετάβαση -με τρακτέρ- στην 10η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «Zootechnia», το προσεχές Σάββατο και με άλλες δυνάμεις από τις γύρω περιοχές.

Επισημαίνεται ότι οι συντασσόμενοι με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, δεν προτίθενται να προβούν σε αποκλεισμούς δρόμων, όπως επανειλλημένων έχουν δηλώσει. Το μόνο που οργανώνουν είναι συλλαλητήριο στην 10η Διεθνή Έκθεση Κτηνοτοροφίας και Πτηνοτροφίας «Ζοοtechnia» αύριο, Πέμπτη, οπότε ανοίγει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ