Μικροπροβλήματα και στη Θεσσαλονίκη απο την κακοκαιρία - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Μικροπροβλήματα και στη Θεσσαλονίκη απο την κακοκαιρία

Μικροπροβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής.Η κακοκαιρία προκάλεσε συσσώρευση υδάτων σε γήπεδο στην Τριανδρία, με το νερό  να πλημμυρίζει τμήμα του οδοστρώματος.

Η κακοκαιρία προκάλεσε συσσώρευση υδάτων και σε δρόμους της Καλαμαριάς, από τη βροχόπτωση, βούλωσαν πολλά φρεάτια. Ενώ πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Εν τω μεταξύ η πυροσβεστική υπηρεσία της Πτολεμαΐδας δέχθηκε από τις 21:00 χθες το βράδυ 60 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων αλλά και για πτώσεις δέντρων. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, από τις 60 κλήσεις που δέχτηκαν για παροχή βοήθειας χρειάστηκε να επέμβουν σε 46 συμβάντα από τα οποία τα 42 περιστατικά ήταν αντλήσεις νερών ενώ σε 4 περιπτώσεις επενέβησαν για να απομακρύνουν δέντρα τα οποία είχαν κοπεί.

Σύμφωνα με ενημέρωση στην ΕΡΤ Κοζάνης, από το συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Δυτική Μακεδονία, σε περισσότερες από 20 περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική να παρέμβει για να αντιμετωπίσει πλημμύρες που σημειώθηκαν σε υπόγεια στην Πτολεμαϊδα, ενώ από την ένταση της βροχής αλλά και τον αέρα που φυσούσε, κόπηκαν 4 δέντρα.

Μεμονωμένες περιπτώσεις με αντλήσεις υδάτων , όπου χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική, υπήρξαν επίσης στις δημοτικές κοινότητες του Ανατολικού και του Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, ενώ λίγο μετά τις 11 το βράδυ, αποκαταστάθηκε και η ηλεκτροδότηση, στο σύνολο σχεδόν της περιοχής.

Στο Αγρίνιο και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας επιβεβαιώθηκε πλήρως η πρόγνωση της ΕΜΥ.
Για περίπου 30 λεπτά υπήρξε έντονη βροχόπτωση, η οποία σε ορισμένες περιοχές συνοδεύτηκε από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους που έπαιρναν ότι έβρισκαν στο διάβα τους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ