Μπαίνει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων των Μετεώρων (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μπαίνει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων των Μετεώρων (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης των επικίνδυνων αμιαντούχων υλικών από πλευράς του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με συμβεβλημένη εταρία.

Τα υλικά αυτά βρίσκονται στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα (πρώην Κέντρο Διασκέδασης ”ΚΑΝ-ΚΑΝ”) και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως και Αν. Παπανδρέου στα Μετέωρα.

Οι εργασίες της απομάκρυνσης γίνονται παρουσία του Δημάρχου της περιοχής, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, των Αντιδημάρχων, Δημήτρη Αθάνατου, Στέφανου Βάρφη, Κωνσταντίνου Πάντση και του αρμόδιου Εντεταλμένου Σάκη Λαζαρίδη.

Έτσι, μετά από συντονισμένες ενέργειες όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνεται τέλος σε ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής Μετεώρων.

Υπολογίζεται ότι οι εργασίες που υλοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με τη βοήθεια ειδικού καλαθοφόρου οχήματος, θα διαρκέσουν 3 ημέρες και θα αποξηλωθούν περίπου 700 τ.μ. αμιάντου μέσα από το κτίριο.

Για τον σκοπό αυτό σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν γίνει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων από τη Δευτέρα 29 έως και την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, στα εξής σημεία:

1.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Αν. Παπανδρέου

2.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Τσακάλωφ

3.Συμβολή οδού Ακροπόλεως με οδό Καλλιθέας

4.Συμβολή οδού Στρ. Δουμπιώτη με οδό Ζωγράφου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ