Μπουτάρης: Καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά ενός δήμου στον οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες υπεξαιρέσεις στην T.A. - Karfitsa.gr
Karfitsomata Ροή

Μπουτάρης: Καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά ενός δήμου στον οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες υπεξαιρέσεις στην T.A.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, μίλησε για τον απολογισμό, ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης της ταμειακής διαχείρισης του δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2016, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

“Με επιμονή & μεγάλη προσπάθεια μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα οικονομικά ενός δήμου στον οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες υπεξαιρέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πλέον ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει οικονομική ενημερότητα, αποθεματικό στα ταμεία του για να γίνουν έργα, ενώ η μέση διάρκεια αποπληρωμής των υποχρεώσεων μας είναι από 210 μέρες το 2010 μόλις 27.

Αυτά είναι αποτελέσματα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, της Πρωτοβουλίας και των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι!”, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ανάρτηση του στο twitter.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ