ΝΔ: "Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας η τοποθέτηση Θάνου..." - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΝΔ: “Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας η τοποθέτηση Θάνου…”

Ως «μαύρη σελίδα για τη δημοκρατία μας», χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία την ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα από την μέχρι πριν από μερικές ημέρες Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται έμπρακτα ότι για αυτήν την κυβέρνηση δεν υφίσταται στην πράξη καμία έννοια διάκρισης των εξουσιών.

«Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου», τονίζει η ΝΔ και προσθέτει ότι τα κυβερνητικά στελέχη στην αγωνία τους να “εξυπηρετήσουν” και να “εξυπηρετηθούν” δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι «η συνέχιση των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής».
Και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε. Θα σταθούμε απέναντι στα σκοτεινά τους σχέδια».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ