Νέα Δημοκρατία: «Δεν θα ψηφίσουμε 4ο μνημόνιο» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: «Δεν θα ψηφίσουμε 4ο μνημόνιο»

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Βασίλη Κικίλια!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

«Αν ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να παραιτηθεί», υπογράμμισε ο κύριος Κικίλιας, αποκρούοντας κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο για συμμετοχή της ΝΔ σε Οικουμενική ή άλλη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.

«Από την παρούσα Βουλή άλλη κυβέρνηση δεν μπορεί να σχηματιστεί», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέκλεισε την πιθανότητα να υπερψηφίσει η ΝΔ ένα ενδεχόμενο τέταρτο μνημόνιο που θα συνομολογήσει η σημερινή κυβέρνηση.

«Δεν τίθεται κανένα θέμα για εμάς», υπογράμμισε. Ο κύριος Κικίλιας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι είναι απών σε μια κρίσιμη στιγμή. Ενώ, αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Κούβα είπε ότι πουλάει ψήγμα αριστεροσύνης στο κομματικό του ακροατήριο.

Χαρακτήρισε τέλος, παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι, όπως είπε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά παράδοξο τρόπο κατηγορεί για τις δικές της αποτυχίες την επόμενη κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα ο κύριος Τσίπρας, που έχει βάλει την υπογραφή του στο τρίτο μνημόνιο, είναι έτοιμος να τη βάλει και στο τέταρτο, είπε ο κύριος Κικίλιας και κατέληξε.

Δυστυχώς, κάθε φορά που μιλά για περήφανη διαπραγμάτευση ο κύριος Τσίπρας το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ