Νέα διακοπή στη δίκη Κορκονέα για την υπόθεση του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Νέα διακοπή στη δίκη Κορκονέα για την υπόθεση του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Νέα διακοπή της δίκης απεφάνθη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με κατηγορούμενο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Την αναβολή της δίκης ζήτησαν οι αυτεπάγγελτα ορισθέντες συνήγοροι, μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια, από το Δικαστήριο τους κ.κ. Ανδρούλας και Καραφέρης, λόγω του ότι θέλουν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Η δίκη θα επαναληφθεί στις 25 Απριλίου με τον εισαγγελέα Εφετών κ. Β. Χανή να τονίζει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, την ανάγκη να επιταχυνθούν χρονικά οι διαδικασίες έτσι ώστε να εξελιχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις. Κάλεσε μάλιστα όλες τις πλευρές να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Με την ανακοίνωση της αναβολής και την έξοδο του κατηγορουμένου από το ΜΟΕ, αντιεξουσιαστές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Επ. Κορκονέα, ενώ μία μέρα πριν πραγματοποίησαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό και συνθήματα κατά του κατηγορουμένου.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ