Νέα κόντρα Τζιτζικώστα-Μπουτάρη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Νέα κόντρα Τζιτζικώστα-Μπουτάρη!

φωτο eurokinissi
Άλλα θέλει ο Δήμος, άλλα ζητάει η Περιφέρεια…

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, απουσία του τελευταίου, φαίνεται πως είχαμε στην ευρεία σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλονίκης με την οποία εγκαινιάστηκε το πρωθυπουργικό γραφείο στο Διοικητήριο.

Στην τοποθέτησή του, ο περιφερειάρχης είπε μεν πως το Λιμάνι πρέπει να αποδοθεί στους πολίτες, αλλά ζήτησε να το διαχειρίζεται ο ιδιώτης στον οποίο θα κατοχυρωθεί ο διαγωνισμός. Θέση που δε συμφωνεί με το πάγιο αίτημα του Δήμου, που έχει ζητήσει να του παραχωρηθεί η Α΄ Προβλήτα.

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμο και το δήμαρχο στη σύσκεψη, είπε πως θα απαντήσει θεσμικά σε όλα όσα ακούστηκαν από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του, ανέφερε πως τον πρώτο λόγο για το Λιμάνι έχει ο Δήμος και πως υπάρχει η βούληση για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Β. Στολ.

Θυμηθείτε και:

http://www.karfitsa.gr/2016/11/26/%CE%9C%CE%B7-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5-%CE%BB%CF%85%CE%B8/

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ