Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Ευάγγελος Γραμμένος! - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Ευάγγελος Γραμμένος!

Ο Ευάγγελος Γραμμένος αναδείχτηκε πρόεδρος της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής!

Από τη στιγμή της έγκρισης των πρακτικών της Γενικής Συνέλευση του Μαρτίου (όπου μεταξύ άλλων ψηφίστηκε και το νέο καταστατικό της ΕΠΟ), άρχισε να γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα που θα είχαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας, αφού το 49-19 υπέρ της έγκρισης δεν άφηνε περιθώρια στον Γιώργο Καλαντζή ώστε να ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης.

Ο Ευάγγελος Γραμμένος, αφού λίγο νωρίτερα είχε απορριφθεί η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου για αναβολή στις εκλογές, πήρε πανηγυρική νίκη με 48 θετικές ψήφους, έναντι 21 ψήφων του αντιπάλου του, ενώ 2 ψηφοδέλτια ήταν λευκά.

Ο νέος πρόεδρος τυγχάνει κοινής αποδοχής και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις ομάδες και τις Ενώσεις που μας επέλεξαν με την ψήφο τους. Στις ομάδες που δεν μας τίμησαν αναφέρω ότι θα κάνουμε πράξη όσα επαγγελθήκαμε να κάνουμε, φέρνουμε ισότητα και ισονομία στο ποδόσφαιρο. Είναι μία δύσκολη μέρα η αυριανή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ξεκινήσει ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνας. Εμείς τα διαθέτουμε όλα αυτά. Από τις πρώτες ημέρες είναι βέβαιο ότι θα δείξουμε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε και η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ