Νεκρός βρέθηκε ο δόκιμος μοναχός που αγνοούνταν εδώ και 12 μέρες στο Άγιο Όρος (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Νεκρός βρέθηκε ο δόκιμος μοναχός που αγνοούνταν εδώ και 12 μέρες στο Άγιο Όρος (ΦΩΤΟ)

Ο μεγάλος όγκος του χιονιού στην περιοχή δυσχέρανε τις έρευνες

Νεκρός ανευρέθη ο αγνοούμενος από τις 23 Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Ι.Μ. Φιλοθέου στο Άγιο Όρος, όπως ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Από προχτές, Πέμπτη, συμμετείχε στις έρευνες για τον μοναχό που αγνοούνταν στο Άγιο Όρος από τις 16 Ιανουαρίου και Τετραμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Για τις ανάγκες της έρευνας και προκειμένου να ερευνηθεί η διαδρομή που ακολούθησε ο μοναχός χρησιμοποιήθηκε ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα χιονιού της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού που υπάρχει στην περιοχή, η έρευνα ήταν δυσχερής και η κίνηση των διασωστών γινόταν με μεγάλη δυσκολία.

Η συνδρομή της ΕΟΔ στις έρευνες έγινε κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας του Αγίου Όρους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://www.karfitsa.gr/2017/01/27/%ce%86%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af/

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ