Ντ. Μπακογιάννη: Χωρίς κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα - Karfitsa.gr
Πολιτική Ροή

Ντ. Μπακογιάννη: Χωρίς κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το λαθρεμπόριο καυσίμων έδωσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι αντί να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο σχέδιο αρκούνται σε «προθέσεις και ευχολόγια».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων. Σε τρεις σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσα από την αρχή του έτους, η κυβέρνηση απάντησε με τρόπο ελλιπή και ασαφή» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Σημειώνει ακόμη ότι η κυβέρνηση «αρνήθηκε να προσέλθει στη Βουλή για να συζητηθεί το θέμα, παρόλο που ήταν υποχρεωμένη να το πράξει».

«Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν μαρτυρούν την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 300.000.000 ευρώ από την ελλιπή πάταξη του λαθρεμπορίου. Αυτό είναι αποτέλεσμα επιπολαιότητας και, ενδεχομένως, σκόπιμης κυβερνητικής αδιαφορίας» τονίζει για να καταλήξει: «Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων και, ως Κυβέρνηση, θα παρουσιάζει σε ετήσια βάση τα αποτελέσματά του».

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ