ΟΑΕΔ: Διευκρινήσεις για την καταβολή μισθοδοσίας σε εργαζομένους στην Υγεία - Karfitsa.gr
Κοινωνία Υγεία

ΟΑΕΔ: Διευκρινήσεις για την καταβολή μισθοδοσίας σε εργαζομένους στην Υγεία

Διευκρινήσεις για την καταβολή των μισθών σε εργαζομένους στον τομέα της Υγείας παραθέτει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ, επισημαίνοντας πως 330 ωφελούμενοι δεν πληρώθηκαν για το μήνα Απρίλιο λόγω μη έγκαιρης καταβολής των μηνιαίων καταστάσεων από τους αρμόδιους στον Οργανισμό.

Αναφορικά µε την υλοποίηση του «Ειδικού Προγράµµατος απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων στο δηµόσιο τοµέα της υγείας», ο ΟΑΕ∆ διευκρινίζει τα εξής :

  • Στο σύνολο των 3.158 ωφελούµενων που τοποθετήθηκαν στους Φορείς Υποδοχείς του προγράµµατος στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η µισθοδοσία.
  • Στους 330 ωφελούµενους που απασχολούνται στα νοσοκοµεία Γ.Ν ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Γ.Ν ΛΑΪΚΟ, Γ.Ν ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑΣ, Γ.Ν ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ, Γ.Ν ΣΩΤΗΡΙΑ, Γ.Ν ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Γ.Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ.Ν ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ, ΓΝ ΑΡΓΟΛΙ∆ΑΣ ΝΜ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, δεν έχει καταβληθεί η µισθοδοσία Απριλίου, καθώς οι αρµόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ παρέλαβαν τις µηνιαίες καταστάσεις µετά τις 23/05/2017.
  • Στους 45 ωφελούµενους της 4ης ΥΠΕ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ δεν έχει καταβληθεί µισθοδοσία, καθώς οι αρµόδιοι φορείς δεν έχουν αποστείλει καµία µηνιαία κατάσταση, όπως περιγράφεται στη ∆ηµόσια Πρόσκληση.

Σηµειώνεται ότι στα προγράµµατα που έχουν κοινωφελή χαρακτήρα ο ΟΑΕ∆ καταβάλλει εγκαίρως τις αποδοχές των ωφελουµένων µε βάση την κατάσταση που είναι υποχρεωµένοι να στέλνουν σε µηναία βάση οι Φορείς Υποδοχής, διαδικασία που περιγράφεται σαφώς στη ∆ηµόσια Πρόσκληση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ