Ολοκληρώνεται το τρέχον έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της Πέλλας - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Ολοκληρώνεται το τρέχον έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της Πέλλας

Ολοκληρώνεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού τμήματος «Σκύδρα – Ριζό»και συνομίλησε με τους μηχανικούς και υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη του έργου. Παρούσα ήταν και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου όπως και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζού, Χαράλαμπος Φαντίδης.

«Το οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού είναι ένα πολυσύχναστο σημείο λόγω της ύπαρξης πολλών βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην περιοχή αλλά και του Τελωνείου. Βελτιώνουμε την κατάσταση σε αυτό το σημείο διευκολύνοντας και κάνοντας πιο γρήγορη και ασφαλή τη διέλευση των διερχόμενων οδηγών και την κυκλοφορία οχημάτων που μεταφέρουν τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας. Η παρέμβασή μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία διότι η χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται οι εργασίες συμπίπτει με την μεταποιητική περίοδο των εργοστασίων που έχει ήδη ξεκινήσει» ανέφερε η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ