Ο Γιάννης Μπουτάρης και τα σχέδιά του για τις εκλογές του... 2019 - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία Ροή

Ο Γιάννης Μπουτάρης και τα σχέδιά του για τις εκλογές του… 2019

Δώδεκα χρόνια μετράει η παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με επικεφαλής τον Γ. Μπουτάρη και τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση αφορούσαν στις μέχρι τώρα δύο θητείες και πώς θα κατακτήσουν ακόμη μία… Η σκέψη είναι να φτιαχτούν θεματικές ομάδες από στελέχη και μέλη της παράταξης με στόχο την ανανέωση του προγράμματος της «Πρωτοβουλίας». Παράλληλα να κληθούν να συμμετάσχουν με ιδέες και προτάσεις προσωπικότητες και φορείς της πόλης με γνώσεις και εμπειρία ή και ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών. “Αυτό, αν το καταφέρουμε, θα βοηθήσει και προγραμματικά την «Πρωτοβουλία» αλλά και θα μας ξαναφέρει σε επαφή με έναν κόσμο που τον θέλουμε μαζί μας και τώρα και για τη συνέχεια” είπαν μεταξύ άλλων. Να σημειωθεί ότι η πρόταση για ομάδες είχε τεθεί και παλιότερα αλλά δεν προχώρησε βήμα!

Ένα δεύτερο στοίχημα που θέτει πάλι η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ο Γ. Μπουτάρης “είναι να βρούμε τους τρόπους ώστε να προσελκύσουμε στην παράταξη νέα πρόσωπα. Και δεν εννοώ μόνον ηλικιακά αλλά είναι προφανές ότι έχουμε ανάγκη και από νεότερες ηλικίες που είναι πιο εξοικειωμένες είτε με τις σύγχρονες τεχνολογίες είτε με τις νοοτροπίες και τις ανάγκες της σημερινής νεολαίας. Πρέπει να μας γνωρίσουν καλύτερα, να πορευτούν μαζί μας και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την επαφή και τη συνεργασία μας με τη νεολαία της πόλης. Και το 2019, να μπουν και στα ψηφοδέλτιά μας…”

Να σημειωθεί ότι ο απολογισμός για τα πεπραγμένα του 2016 έχει καθυστερήσει και… δεν έχει εκδοθεί ακόμη! Ωστόσο πρότειναν “Να κάνουμε την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πιο ελκυστική για τους πολίτες και τους φορείς της Θεσσαλονίκης, γιατί κάθε χρόνο η διαδικασία γίνεται πιο βαρετή και με ελάχιστο κόσμο. Ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι παρόντες”. Ταυτόχρονα ζήτησαν απολογισμό και του έργου της… αντιπολίτευσης!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ