Ο Μητσοτάκης έδωσε... χρίσμα για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας! - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

Ο Μητσοτάκης έδωσε… χρίσμα για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας!

Τι είπε μπροστά στις... κάμερες!

Κατά την επίσκεψη στο ΣΜΑ Ευκαρπίας, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, είπε στον κ. Μητσοτάκη για την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για την υψηλή απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων και για το γεγονός πως είναι από τους πρώτους περιφερειάρχες στη χώρα που ολοκλήρωσαν και ενέκριναν τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και χρηματοδοτεί τα αναγκαία έργα. «Και τον θέλουμε, να συνεχίσει το έργο του μέχρι το 2024…», είπε με νόημα ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Γεράνης.

«Ο Απόστολος θα είναι περιφερειάρχης και την επόμενη φορά και για όσο το θέλει ο ίδιος, με όλη τη στήριξή μας», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.Ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου επανήλθε: «Πρόεδρε πρόσεξε γιατί υπάρχουν και κάμερες. Ακούω δηλώσεις για το μέλλον…». «Δεν λέω κάτι καινούργιο. Άλλωστε, το έχω ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ