Ο Μπουτάρης, υπερήφανα παρουσιάζει... το έργο Παπαγεωργόπουλου! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Ο Μπουτάρης, υπερήφανα παρουσιάζει… το έργο Παπαγεωργόπουλου!

dimos site 1Παραδέχομαι, ότι μερικά πράγματα που κάνει, ή επιτρέπει ο Γιάννης Μπουτάρης, μερικές φορές τα προσπερνάω χωρίς να τα προσέχω… 

Έτσι, χρειάστηκε να περάσει λίγος καιρός αλλεπάλληλων επισκέψεων στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να συνειδητοποιήσω έκπληκτος, ότι στον ιστότοπο του Δήμου που διοικεί ο Γιάννης Μπουτάρης, διαφημίζεται με υπερηφάνεια ένα έργο… του προκατόχου του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, το οποίο ο νυν δήμαρχος χαρακτήριζε “αισθητικό και περιβαλλοντικό έγκλημα”!

Ο λόγος φυσικά, για το δημαρχιακό μέγαρο, το οποίο ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι λοιποί της “Πρωτοβουλίας”, δεν έχαναν ευκαιρία να το λοιδωρίσουν, να το κακοχαρακτηρίσουν και να το απαξιώσουν…

Σήμερα το διαφημίζουν. Και μην πει κανείς, ότι δεν μπορούν να μη το χρησιμοποιήσουν. Αυτό είναι καταννοητό. Μα είναι άλλο το “αναγκάζομαι” κι άλλο το “υπερηφανεύομαι”. Εκτός αν ο ο κυρ Γιάννης, το κάνει από… μεγαλοψυχία, επειδή τον κακολόγησε στο δικαστήριο τον προκάτοχο.

Από την άλλη βέβαια, το ίδιο περίπου κάνει και με την ανάπλαση της Νέας Παραλίας. Αφού, ένα μεγάλο δημοτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη κι αυτό φέρει υπογραφή… ατσαλάκωτου.

Ο Σκαντζόχοιρος

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ