Ο Σίλβιο θέλει εξεταστική για την «πτώση» του - Karfitsa.gr
Uncategorized

Ο Σίλβιο θέλει εξεταστική για την «πτώση» του

Italian Prime Minister Berlusconi looks on during a news conference with Malta's Prime Minister Gonzi at Villa Madama in RomeΟ πρώην Ιταλός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να ζητήσει εξεταστική επιτροπή για τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησής του, πριν δεκατρείς μήνες.

«Μιλάμε για πραγματική συνωμοσία. Θα κερδίσουμε και θα προχωρήσουμε στην σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπή, για να εξακριβώσουμε όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στον σταθμό του Μιλάνου.

«Ο Μόντι λέει ότι έσωσε την Ιταλία από την καταστροφή, αλλά αυτά είναι μπαγαποντιές. Δεν είναι αλήθεια, δεν θα συνέβαινε καμία καταστροφή. Μιλάμε, απλώς, για μια πολιτική και χρηματιστική προσυμφωνημένη κίνηση», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έκανε γνωστό παράλληλα, ότι θα ξεκινήσει «μεγάλη προεκλογική περιοδεία σε όλη την χώρα».

Από την πλευρά του, ο Μάριο Μόντι, από την Βενετία, περιορίσθηκε στο να δηλώσει ότι «είναι πεπεισμένος ότι η κατάσταση της Ιταλίας θα βελτιωθεί, αν όλοι εργασθούν για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου».

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ