Ο Σαββίδης βάζει µπροστά την νέα… Τούµπα - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Ο Σαββίδης βάζει µπροστά την νέα… Τούµπα

φωτο eurokinissi.gr

Η νέα… Τούµπα είναι γεγονός! Όπως έχει αποδείξει ο µεγαλοµέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ό,τι πει το κάνει. Έτσι ήρθε η στιγµή να προχωρήσει η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου της Τούµπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε µε το πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και το µέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δηµοκράτη Παπαδόπουλο και συµφώνησαν πως το νέο γήπεδο του «Δικέφαλου» θα πρέπει να γίνει στην Τούµπα.

Ο επιχειρηµατίας, κατά την εναρκτήρια οµιλία του στο πρώτο Business Conference που διοργανώνουν οι «ασπρόµαυροι» σήµερα στο Μακεδονία Παλλάς µε τίτλο «Return On Investment In Football», ανέφερε µεταξύ άλλων: «πρόσφατα πάρθηκε η απόφαση για το νέο γήπεδο και δεν θα σταµατήσουµε σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, όχι µόνο αγωνιστικά αλλά και από την πλευρά του µάνατζµεντ, των υποδοµών, της εξέλιξης της ακαδηµίας και της εξέλιξης των σχέσεων µε τους φιλάθλους. Ο δικός µου στόχος είναι να κάνω τον σύλλογο ανεξάρτητο από την πλευρά του µάνατζµεντ και εµείς θα φτάσουµε σε αυτόν τον στόχο». Παράλληλα, να σηµειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα «µετακοµίσει» από την νέα χρονιά στο «Καυτανζόγλειο», ως εκ τούτου έκανε επίσηµο αίτηµα για την χρήση του σταδίου για τα επόµενα 2+1 χρόνια και κατέθεσε στην διοίκηση του εθνικού σταδίου της Θεσσαλονίκης, µε σκοπό την ανακατασκευή του δικού του γηπέδου στην Τούµπα.  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διάθεση να προχωρήσει και στη διαµόρφωση του γηπέδου, καλύπτοντας οικονοµικά την υλοποίηση των απαραίτητων βελτιωτικών έργων προκειµένου να µπορεί να φιλοξενήσει και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού, σε συνεργασία µε τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, θα είναι αυτή που θα πάρει την οριστική απόφαση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ