Ο Τριανταφυλλόπουλος ξε… τιτίβιασε τον Καψή! - Karfitsa.gr
Media

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξε… τιτίβιασε τον Καψή!

Συνέχεια στο χθεσινό διαδικτυακό τσακωμό μεταξύ της Χαρούλας Αλεξίου και του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή έδωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, -υπέρ της Χαρούλας Αλεξίου- ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ρωτώντας τον Κ. Καψή «Δεν το Πιστεύω ότι έγινες τόσο Μ…κας» Στην συνέχεια ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, απευθυνόμενος στην κ. Αλεξίου, έγραψε «Χαρούλα, εάν νοιώθεις [...]

Συνέχεια στο χθεσινό διαδικτυακό τσακωμό μεταξύ της Χαρούλας Αλεξίου και του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή έδωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, -υπέρ της Χαρούλας Αλεξίου– ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ρωτώντας τον Κ. Καψή «Δεν το Πιστεύω ότι έγινες τόσο Μ…κας»


Στην συνέχεια ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, απευθυνόμενος στην κ. Αλεξίου, έγραψε «Χαρούλα, εάν νοιώθεις σφίξιμο στο στομάχι -όπως έγραψες στο tweet σου- είναι επειδή δεν τους ξέρασες ακόμα. Μόλις το κάνεις θα ανακουφιστείς»

 

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος για την αντίδραση του αυτή δήλωσε στο Fthis.gr «Η ανάρτηση που έκανα είναι μια απάντηση στα όσα γράφτηκαν στο λογαριασμό του Μανώλη Καψή, ή του όποιου διατηρεί αυτό τον λογαριασμό. Με εξόργισαν όσα έγραψε στο Τwitter του για τη Χαρούλα Αλεξίου που το όνομά της δεν υπήρχε καν στη λίστα των φοροφυγάδων. Με ενόχλησε πουαβασάνιστα πυροβολήθηκε μια σπουδαία καλλιτέχνης που είναι εκτός λίστας. Με ενόχλησε ότι πυροβολήθηκε ένας… γαύρος, την ώρα που δεν πυροβολούνται καρχαρίες»

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ