, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Ρονάλντο οδήγησε την "βασίλισσα" στο μυθικό 12ο Champions League! ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερό, εκπληκτικό, ασύλληπτο! Κάνοντας μία μεγαλειώδη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 4-1 την Γιουβέντους στον τελικό του “Millennium” του Κάρντιφ και έγραψε ιστορία αφού πέρα από το γεγονός ότι κατέκτησε το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά για 12η φορά έγινε η πρώτη ομάδα επί εποχής Champions League (από το 1992 και μετά) που κάθεται στο θρόνο επί δύο διαδοχικές σεζόν (τελευταία ομάδα η Μίλαν κατέκτησε το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1989 και το 1990).
Αναμφίβολα τα δύο πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση σε αυτό τον τελικό δεν ήταν άλλοι από τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος οδήγησε τους “μερένγκες” σε δεύτερη διαδοχική κατάκτηση και έφτασε ο ίδιος τα 4 τρόπαια Champions League με τον σύλλογο (1 ο παίκτης το 2002 πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ, 1 ως βοηθός προπονητή το 2014 και δύο ως πρώτος προπονητής πέρυσι και φέτος) ενώ ο Πορτογάλος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Ρεάλ στον τελικό και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει σε τρεις διαφορετικούς τελικούς Champions League (2008, 2014, 2017) φτάνοντας μάλιστα ο ίδιος σε τέσσερις κατακτήσεις συνολικά.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-4

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (66′ Κουαδράδο), Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Πιάνιτς (71′ Μαρκίζιο), Κεντίρα, Ντάνιελ Άλβες, Ντιμπαλά (78′ Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρος (89′ Μοράτα), Μόντριτς, Ίσκο (82′ Ασένσιο), Μπενζεμά (77′ Μπέιλ), Κριστιάνο Ρονάλντο.contra.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.