, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καλλιτέχνης που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά τον… χιονιά του Γενάρη

ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

 
Της Φ.Βλαστού
Σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης Theodore. Ο 25χρονος μουσικός που διακρίνεται για το ατμοσφαιρικό μουσικό θέαμα που παρουσιάζει επί σκηνής έρχεται για τέταρτη φορά στην πόλη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη κυκλοφορήσει δυο δίσκους και το 2018 αναμένεται να βγει και ο τρίτος του. Μάλιστα, στην εμφάνιση του αύριο στο Eightball, στις 21:00, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο karfitsa.gr θα παίξει για πρώτη φορά κομμάτια από τον ακυκλοφόρητο δίσκο του.

«Η συναυλία για εμάς έχει ειδική σημασία. Πέρα από την παράσταση που παρουσιάζουμε αυτόν τον καιρό θα παίξουμε και τραγούδια από τον επόμενο δίσκο μου. Επίσημα θα βγουν τα κομμάτια πριν το τέλος του 2017 και ο δίσκος ολοκληρωμένος θα βγει τους πρώτους δυο μήνες του 2018», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Η τελευταία εμφάνιση του Theodore στην πόλη ήταν τις ημέρες του Ιανουαρίου που η Θεσσαλονίκη είχε καλυφθεί από χιόνια. «Εμείς φτάσαμε στους -5. Ήταν όλα χιονισμένα και αποκλεισμένα. Υπήρχε κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και δεν κατάφερε λόγω του χιονιά να έρθει και κόσμος που παρά τα χιόνια ήρθε και πέρασε το βράδυ μαζί μας. Εμείς λοιπόν επιστρέφουμε και για αυτούς και για εκείνους που δεν μπόρεσαν να έρθουν τότε», ανέφερε ο Theodore.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.