ΠΑΟΚ: Απόφαση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Απόφαση για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να προκηρυχθεί ΓΣ των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΠΑΕ σχετικά με το συμβούλιο της Τετάρτης (19/09): «Πέρα από τη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου, με [...]

Στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να προκηρυχθεί ΓΣ των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Όπως ανέφερε η ενημέρωση της ΠΑΕ σχετικά με το συμβούλιο της Τετάρτης (19/09):

«Πέρα από τη συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 15 Οκτωβρίου, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις βελτιωτικές εργασίες στην Τούμπα (θέματα ασφαλείας) και Ν. Μεσήμβρια, ενώ ενημερώθηκαν επίσης για την διαδικασία που ακολουθήθηκε στο θέμα των επεισοδίων του αγώνα εναντίον της Ραπίντ και για την έφεση που κατατέθηκε, όπως και για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στυις 30/9 στο Control Panel της UEFA».

Σε ό,τι αφορά στα έργα της Τούμπας, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί νέο δίχτυ μπροστά στα δύο πέταλα, ενώ για αυτά στη Νέα Μεσημβρία, θα αλλάξει ο χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Δώνη.

Πηγή : http://www.onsports.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ