ΠΑΟΚ: Ομάδα που θα προσελκύσει τον κόσμο - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ομάδα που θα προσελκύσει τον κόσμο

  Μετά το τέλος της κλήρωσης της Α1 ο Μπάνε Πρέλεβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα που θα έχει αγωνιστικά φέτος ο ΠΑΟΚ. “Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Είναι υποχρεωμένος να κάνει την εξυγίανση, να έχει όμως και μια ανταγωνιστική ομάδα. Και όλα αυτά δίχως ιδιοκτήτη, κάτι που δεν είναι εύκολο”, δήλωσε αρχικά [...]

 

Μετά το τέλος της κλήρωσης της Α1 ο Μπάνε Πρέλεβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα που θα έχει αγωνιστικά φέτος ο ΠΑΟΚ.

“Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Είναι υποχρεωμένος να κάνει την εξυγίανση, να έχει όμως και μια ανταγωνιστική ομάδα.
Και όλα αυτά δίχως ιδιοκτήτη, κάτι που δεν είναι εύκολο”, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ και πρόσθεσε: “Βασικός στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον κόουτς.

Δημιουργήθηκε μια ελληντική ομάδα, είναι ανταγωνιστική ομάδα θα προσφέρει αποτελέσμα και θέαμα και θα προσελκύσει τον κόσμο. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη Κοντομηνά για τις χορηγίες που μας έχει δώσει και μπορούμε να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον”.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ