Παρέλαση αριστεράς - Karfitsa.gr
Uncategorized

Παρέλαση αριστεράς

ΚΚΕ_PerissosΜετά την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σειρά είχε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ που επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας Γιάννης Ζιώγας, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Ρέβας, καθώς και το μέλος της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Γιώργος Χαβατζάς.

«Η παράταξή σας είναι άξια συγχαρητηρίων για τη σοβαρή της στάση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μακριά από στείρες αντιπολιτευτικές τακτικές, αλλά με σταθερές θέσεις, που συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια της διοίκησης για βελτιστοποίηση του παραγόμενου έργου στην ΠΚΜ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν στο θέμα των ανασκαφών του μετρό, με τους εκπροσώπους του Περισσού να προτείνουν τη σύσταση μεικτής επιτροπής αρχαιολόγων και τεχνικών για τη διερεύνηση τρόπων παραμονής των αρχαιοτήτων στο σημείο ανεύρεσής τους ή, εναλλακτικά, της επανατοποθέτησής τους στο σημείο μετά το πέρας των εργασιών του Μετρό.

Όσον αφορά την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τη θέση της για άρση της πεζοδρόμησης μέχρι την κατάθεση ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης, υποστηρίζοντας την άποψη του να γίνει διάνοιξη της οδού με μία λωρίδα ήπιας κυκλοφορίας και έλεγχο της στάθμευσης.

Οι συναντήσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα με αριστερά στελέχη ολοκληρώνεται αύριο, μιας και αναμένεται να τον επισκεφθεί ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, σε μια συνάντηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ