Περισσότεροι από 800 σύνεδροι από όλο τον κόσμο σε... ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Υγεία

Περισσότεροι από 800 σύνεδροι από όλο τον κόσμο σε… ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Με μεγαλύτερη από την αναμενόμενη προσέλευση και με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαΐου 2017 το 66ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιοχειρουργικής-Αγγειοχειρουργικής (European Society of Cardio-Vascular and Endovascular Surgery) και το ετήσιο διεθνούς εμβέλειας ιατρικό συνέδριο LIVE 2017 του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων που έχουν στόχο την καινοτομία και την Εκπαίδευση στα Αγγειακά και Καρδιοχειρουργικά Νοσήματα. Ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου έχει ορισθεί ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Γιαννούκας ενώ υπεύθυνοι του επιστημονικού προγράμματος είναι ο επίσης Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιλτιάδης Ματσάγκας και ο γνωστός Έλληνας Καρδιοχειρουργός κ. Σωτήριος Πράπας.

Στο 3ήμερο επιστημονικό πρόγραμμα των δύο συνεδρίων που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ομιλητές πάνω από 200 διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το κόσμο και περισσότεροι από 100 Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους για ότι νεότερο υπάρχει στην διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Τις εργασίες αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 800 σύνεδροι από όλο τον κόσμο – ειδικευμένων και ειδικευόμενων αγγειοχειρουργών, καρδιοχειρουργών, επεμβατικών ακτινολόγων, καρδιολόγων, γενικών χειρουργών, αναισθησιολόγων που ήδη έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν και να διαμείνουν στη Θεσσαλονίκη για τις εργασίες του.

Το επιστημονικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ιατρικών Ειδικοτήτων (European Union of Medical Specialists – UEMS) με 21 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Αγγειοχειρουργικής και Καρδιοχειρουργικής αλλά και εν γένει των αγγειακών και καρδιοχειρουργικών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ό,τι νεώτερο στη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αυτών. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά επιμορφωτικά σεμινάρια (workshops), καθώς και να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό στρογγυλών τραπεζών, διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ