Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Ξάνθη - Karfitsa.gr
Uncategorized

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Ξάνθη

 ΞάνθηΠροβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις είχαμε το πρωί  στην Ξάνθη τις τελευταίες ώρες. Η πυροσβεστική δέχτηκε 5 κλήσεις για πλημμυρισμένα  σπίτια  ενώ είχαμε μια κλήση για  μερική κατολίσθηση  στο ορεινό δίκτυο προς Σταυρούπολη.

 Από τη νεροποντή έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από τις υπερχειλίσεις ποταμιών ,  ενώ προβλήματα που σε πολλές των περιπτώσεων έχουν προκληθεί από έργα που γίνονται κατά τόπους.

 Στην ανατολική είσοδο της πόλης νωρίς το πρωί υπήρχε πρόβλημα στη διέλευση των οχημάτων στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών όπου το νερό έχει δημιουργήσει μια μικρή λίμνη στο αριστερό ρεύμα του δρόμου.

 Η  πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης έχει κληθεί να απομακρύνει νερά από πλημμυρισμένα υπόγεια τόσο μέσα στην πόλη της Ξάνθης όσο και στην περιοχή του Ευμοίρου και της Χρύσας.

   Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί από το πρωί οι φωτεινοί σηματοδότες στην Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης επιβαρύνοντας  τη μετακίνηση των οχημάτων, ενώ   φρεάτια στους δρόμους έχουν φράξει και οι κάτοικοι  προσπαθούν να  απομακρύνουν το νερό που λιμνάζει στους δρόμους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ