Πληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία Ροή

Πληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Εντός των επόμενων ημερών ίσως και σήμερα αναμένεται να πληρωθούν το μισθό του Ιουλίου οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχετικές λίστες μισθοδοσίας έχουν σταλεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών ενώ ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς μαζί με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Σάββα Παναγιωτίδη βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και θα συναντηθούν για το ζήτημα με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Πληροφορίες του karfitsa.gr αναφέρουν πως το ζήτημα απασχόλησε και τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.

Μιλώντας στην KARFITSA ο πρόεδρος των Εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης σχολιάζει πως: «γνωρίζω ότι οι λίστες έχουν σταλεί. Γίνονται διεργασίες να πληρωθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει μια κινητικότητα του νέου διοικητικού συμβουλίου».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα σε δηλώσεις του στην KARFITSA ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς είχε δηλώσει ότι: «στόχος μας είναι οι εργαζόμενοι να πληρώνονται κανονικά, 1η του μήνα. Αν δεν κατορθώσουμε να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες συγκοινωνίες γιατί οι εργαζόμενοι είναι εκείνοι που κινούν το νήμα. Αν δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι δεν θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ».

Βαγγέλης Στολάκης

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ