Ποιοι μαζεύουν υπογραφές κατά του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» - Karfitsa.gr
Media

Ποιοι μαζεύουν υπογραφές κατά του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή»

Σύσσωμοι οι πολίτες της Αθήνας μέσω, Κίνησης Πολιτών Άρδην, αντιδρούν στην προβολή του τούρκικου σίριαλ «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» και μαζεύουν υπογραφές με αίτημα την απόσυρσή του. Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του ελληνισμού και ένας από τους οργανωτές του παιδομαζώματος, κατέλαβε τη Ρόδο και σφάγιασε τον λαό της Κέρκυρας. Αυτός ο άνθρωπος τώρα, [...]

Σύσσωμοι οι πολίτες της Αθήνας μέσω, Κίνησης Πολιτών Άρδην, αντιδρούν στην προβολή του τούρκικου σίριαλ «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» και μαζεύουν υπογραφές με αίτημα την απόσυρσή του.

Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του ελληνισμού και ένας από τους οργανωτές του παιδομαζώματος, κατέλαβε τη Ρόδο και σφάγιασε τον λαό της Κέρκυρας. Αυτός ο άνθρωπος τώρα, παρουσιάζεται ως ήρωας  στην ελληνική τηλεόραση με τον ΑΝΤ1 να τρίβει τα χέρια του, στην ιδέα ότι έχει βρεί τη σειρά που θα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Μας θυμίζει το σάλο που είχε γίνει με το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού. Έτσι και τώρα, οι πολίτες αντιδρούν και απαιτούν τη διακοπή της σειράς. Η ανακοίνωσή τους γράφει χαρακτηριστικά  «Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»

Σε καμία άλλη χώρα δεν θα δεχόταν κανάλι, να προβάλλει σίριαλ με πρωταγωνιστή, ήρωα και πρότυπο άνδρα, τον ίδιο του τον κατακτητή.

Η ανακοίνωση τελειώνει καλώντας το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση. Καλούν τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουν οι ίδιοι να υπερασπιστούν την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.

Γιαυτό το λόγο η Κίνηση Πολιτών Άρδην έχει φτιάξει έναν σύνδεσμο μέσω του οποίου οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να υπογράφουν, αν θέλουν να αποσυρθεί το συγκεκριμένο σίριαλ.

Ο σύνδεσμος είναι

http://ardin-rixi.gr/archives/7383

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ