Ποιος βάζει τα λεφτά για το γκαλά στο Χίλτον κύριε Υπουργέ; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Ποιος βάζει τα λεφτά για το γκαλά στο Χίλτον κύριε Υπουργέ;

Για την διεξαγωγή γκαλά στο ξενοδοχείο Χίλτον που, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, διοργανώνει η απερχόμενη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Βασιλική Θάνου, καλεί την τελευταία να λογοδοτήσει, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο ίδιος, σε σχετική του ανακοίνωση, θέτει ερωτήματα για το ποιος χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο γκαλά ενώ αναρωτάτε αν και γιατί παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημήτρης Δασούλας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας του Βήματος, η απερχόμενη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα Βασιλική Θάνου διοργανώνει στις 9 Ιουνίου Γκαλά στο ξενοδοχείο Χίλτον με προσκεκλημένους και από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσχημα τη συμπλήρωση 182 ετών από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, -παρότι οι επέτειοι εορτάζονται τουλάχιστον ανά πεντηκονταετίες-, στην πραγματικότητα λόγω της συνταξιοδότησής της και ομιλητές μεταξύ άλλων τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή.

Αφού η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται, αυτό ισχύει πολύ περισσότερο ιδίως στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμούν ενώπιόν της, μεγάλες δίκες για οικονομικά και όχι μόνο εγκλήματα.

Κύριε Υπουργέ σας ερωτάμε: έχει βάση αυτό το δημοσίευμα;

Αν ναι ποιός χρηματοδοτεί, μια τόσο γκλάμουρους εκδήλωση, στην εποχή της σκληρής λιτότητας που ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας πένεται; Ποιοί είναι οι χορηγοί;

Είναι αλήθεια ότι παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρης Δασούλας από μέλος της φερόμενης ως Οργανωτικής Επιτροπής; Και αν ναι, γιατί;

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ