Ποιος δήμαρχος βάλθηκε να... τρελάνει τον Δένδια; - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Ποιος δήμαρχος βάλθηκε να… τρελάνει τον Δένδια;

dendiasΠρέπει να είναι η 3η ή 4η φορά (απ` όσες θυμάμαι εγώ τουλάχιστον), που ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δέχεται το συγκεκριμένο αίτημα… από τον ίδιο δήμαρχο του πολεοδομικου συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Τι ζητάει ο δήμαρχος; Περίπου… τον ουρανό με τ` άστρα! 

Και, για να προλάβω παρεξηγήσεις, δεν αναφέρομαι στο απόλυτα λογικό αίτημα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στα όρια του δήμου του, που είναι απόλυτα θεμιτό να διατυπώνει κάθε δήμαρχος που στοιχειωδώς ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των δημοτών του… Η ενίσχυση της ασφάλειας με την καλύτερη αξιοποίηση του αστυνομικού δυναμικού, είναι ζητούμενο για πολλές περιοχές!

simos2

Όμως το επαναλαμβανόμενο αίτημα του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη, να αποκτήσει ο δήμος του… full εξοπλισμένο Αστυνομικό Μέγαρο, με όλες τις συνεπαγόμενες υπηρεσίες (μόνο τους Miami Vice  και SWAT team δεν ζήτησε), θέτει πολύ ψηλά τον πήχυ του… λαϊκισμού, για οποιονδήποτε ανταγωνιστή!

Με ποιο επιχείρημα; Ότι έχει λέει 100.000 κατοίκους, “όσους και ένας μεγάλος νομός”!

Η μόνη άλλη λογική εξήγηση είναι πως του κάνει πλάκα του υπουργού! Διότι με την ίδια λογική, ο κεντρικός Δήμος Θεσσαλονίκης που βάσει της απογραφής του 2011 έχει κάτι παραπάνω από 320.000 κατοίκους, πρέπει να έχει… τρία Αστυνομικά Μέγαρα. Και ας μην κάτσω να μετρήσω πόσα θα έπρεπε να έχει ο Δήμος Αθηναίων! 

Πληροφορίες, ότι ο υπουργός τηλεφώνησε στον δήμαρχο για να ζητήσει… έλεος, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο Σκαντζόχοιρος

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ